چرا گوشت آزمایشگاهی وگان نیست
گوشت آزمایشگاهی وگان نیست
گوشت آزمایشگاهی وگان نیست و شاید بگویید که از اسم گوشت آزمایشگاهی مشخص است که در آزمایشگاه تولید میشود، پس دیگر چه مشکلی میتواند داشته باشد؟!
اگرچه برای تولید گوشت مصنوعی یا آزمایشگاهی (cultured meat) تعداد حیواناتی که کشته میشوند به شدت کاهش پیدا میکند، اما همچنان برای تولید گوشت آزمایشگاهی به حیوانات نیاز دارند. زمانی که دانشمندان اولین گوشت مصنوعی را ساختند، کار خود را با سلولهای عضلانی یک خوک زنده شروع کردند. با این حال، کشت سلولی و کشت بافت به طور معمول، برای همیشه زنده نمیماند و قابلیت دوباره تولید شدن را ندارد. از این رو برای اینکه بتوانند گوشت را در مقادیر بیشتری تولید کنند، دانشمندان به طور منظم به خوکها، گاوها، مرغها و دیگر حیوانات نیاز دارند تا از سلولهای آنها استفاده کنند، پس به همین دلیل گوش آزمایشگاهی وگان نیست و باز هم باعث آسیب رساندن به حیوانات میشود.
به گفتهی روزنامهی The Telegraph، «پروفسور مارک پست بیان کرده است: «کارآمدترین روشی که فرایند را به سمت جلو سوق میدهد، همچنان باید حیوانات کشته شوند.» او گفت: «در نهایت دیدگاه من این است، که باید گلهی محدودی را داشته باشیم تا از آن سلولهای مورد نیاز را دریافت کنیم.»
علاوه بر این، حیواناتی کشته میشوند تا از آنها بتوان گوشتابه تهیه کرد. این گوشتابهها غذایی است که برای کشت بافت و پرورش و رشد سلولها استفاده میشود. حال اگر کشت بافت در محصولات حیوانی پرورش یابد، نمیتوان به آن گوشت وگان گفت، چرا که برای درست شدن این گوشت، حیواناتی کشته میشوند تا بتوانند سلولها را غذا دهند.
مترجم: حمیدرضا اردکانی